Dezinsekcija

Dezinsekcija

Dezinsekcija

Dezinsekcija ima za cilj da uništi insekte koji su štetni po naše zdravlje ili nas mogu uznemiravati i ugrožavati.

Poznato je da insekti prave ogromnu materijalnu štetu u privredi ali i u našim domovima. Svojom pojavom ugrožavaju sanitarnu ispravnost proizvoda i svojom aktivnošću narušavaju kvalitet proizvoda. Osim u privredi, znatna pojava neželjenih i štetnih insekata, javlja se i u domaćinstvima. Svojim prisustvom narušavaju naš mir i prave velike štete ne samo na namirnicama (bubašvabe, buba-rusi, mravi), materijalima (moljci) već napadaju i nas same (buve, krpelji, stenice, paraziti), i ometaju nas u našim aktivnostima (muve, komarci, ose, stršljenovi).
 


 

Bube predstavljaju ozbiljan problem i za kuće sa vrtovima i baštama. Prisustvo zelenila pogoduje razvitku većeg broja insekta koji nas često ometaju i ne daju nam da uživamo u svom domu. Sama pomisao na komarce, muve, mrave, ose ili stršljenove dovoljna je da nas poremeti, zato je važno osloniti se na iskusne profesionalce koji imaju rešenja za ove probleme. Insekti kao bubašvabe, buba rusi, mravi, muve, komarci i mnogi drugi su nosioci opasnih mikroba odgovornih za mnoge bolesti. Zbog narušavanja našeg zdravlja ali i zbog materijalne štete koje mogu prouzrokovati preporučljivo je preventivno raditi dezinsekciju dva puta godišnje. Idealniji periodi za preventivnu dezinsekciju su jesen i proleće kada je i najveća biološka aktivnost insekata. 

Osim u vrtovima i baštama insekti su se proširili i nastanili u sve krajeve pa samim tim ih ima i u gradovima. U urbanim sredinama insekte možemo sresti u skladištima i objektima za proizvodnju, u trgovinskim radnjama, u ugostiteljskim objektima, u dečijim vrtićima i školama, u stambenim ili poslovnim objektima i na još mnogo drugih mesta. 
 

Dezinsekcija


Firma Eko End Dezinsekcija je posvećena uništavanju svih neželjenih i štetnih insekata, primenom najnovijih preparata iz oblasti sanitarne zaštite i primenom istih u vašem domu ili poslovnom prostoru. Naš tretman protiv insekata vas oslobadja od štetoćina vrlo brzo i nećete primetiti nikakve tragove buba dugo vremena posle tretmana. Upotrebom uvoznih ekoloških preparata koji ne ostavljaju tragove, nemaju miris i neškodljivi su za ljude i kućne ljubimce, resićemo problem u vašem domu ili poslovnom prostoru. 

Ukažite nam poverenje jer naš tim je tu za Vas i uspešno obavlja sve poslove iz domena dezinsekcije.

Komentari ()

Pročitajte i ove tekstove


Kako se rešiti smrdibuba?

Kako se rešiti smrdibuba?

Smrdibube, smrdljivi martin (Pentanoma rufipes), nisu baš omiljeni insekti. Mnogi će reći da su dosadne, ružne i da ne mogu da podnesu smrad koji ispuštaju. Zapravo miris jeste neprijatan, a može se osetiti kad ih ubijemo ili ga ispuste kad osete da su u opasnosti.


Pročitajte više

Kako se rešiti komaraca

Kako se rešiti komaraca

Leto je za mnoge najlepše godišnje vreme, sunce sija, napolju je toplo, topla je i voda u moru, sve je spremno za uživanje. Ali da ne bude sve idealno pobrinuli su se komarci.


Pročitajte više

Kako se rešiti bubašvaba

Kako se rešiti bubašvaba

Bubašvabe su invazivne i opasne štetočine koje uspevaju u različitim zatvorenim i otvorenim okruženjima širom sveta. Imaju pljosnato telo ovalnog oblika, šest nogu prekrivenih bodljama i dugačke antene, obično dužine celog njihovog tela.


Pročitajte više