Dezinsekcija firmi

Dezinsekcija firmi

Dezinsekcija firmi

Dezinsekcija za preduzeća i kompanije


Pojava insekata na random mestu dovodi u pitanje reputaciju same kompanije. Nelagodnost i neprijatnost koji insekti mogu predstavljati zaposlenima može uticati na direktan učinak kompanije kao i njenu funkcionalnost. Osim kadrovskih problema koje mogu prouzrokovati, insekti mogu stvarati veliku nelagodnost pa čak i odbojnost i mušterijama - što naravno rezultira opadanjem poslovanja. Kompanije i preduzeća koja imaju direktan kontakt sa mušterijama (hoteli, barovi, restorani, saloni lepote, fintes centri, škole i td.), u takvim objektima je pogotovo nepoželjna pojava bilo koje vrste buba. U preduzećima i firmama u kojima se skladište proizvodi, usled pojave insekata, može doći do kontaminacije proizvoda ili oštećena, zbog kojih mogu da neispunjavaju zahteve klijenata. 


Obavezna dezinsekcija
 

Za odredjene branše zakon nalaže obavezne tretmane dezinsekcije na svakih šest meseci, dok u nekim slučajevima je neophodno raditi uništavanje insekata zarad same reputacije firme i pozitivnog poslovanja.

Dezinsekcija firmeZaštita radne sredine i ostvarivanje higijenskih uslova za poslovanje u bilo kom okruženju i skladištenju svih vrsta proizvoda predstavlja naš prioritet.

Naše usluge su namenjene svim malim, srednjim ili velikim preduzećima, bilo da su u pitanju hoteli, restorani, barovi, prodavnice, tržni centri, kancelarijski prostor ili magacini.

Što se tiče firmi iz prehrambene i farmaceutske oblasti, gde je poželjno korišćenje minimalno toksičnih mamaca, u takvim prostorijama se koriste ekološki preparati dozvoljeni od Ministarstva zdravlja.

Za čistiji i efikasniji plan istrebljenja obratite se firmi Eko End iz Beograda. Dezinsekcija je naš posao i mi ćemo se potrudite da imate što manje prekida u radu zbog te aktivnosti.
Ukažite nam poverenje jer  naš tim je tu za Vas i uspešno obavlja sve poslove iz domena dezinsekcije, deratizacije, dezinfekcije i zaštite od ptica.

Komentari ()

Pročitajte i ove tekstove


Kako se rešiti smrdibuba?

Kako se rešiti smrdibuba?

Smrdibube, smrdljivi martin (Pentanoma rufipes), nisu baš omiljeni insekti. Mnogi će reći da su dosadne, ružne i da ne mogu da podnesu smrad koji ispuštaju. Zapravo miris jeste neprijatan, a može se osetiti kad ih ubijemo ili ga ispuste kad osete da su u opasnosti.


Pročitajte više

Kako se rešiti komaraca

Kako se rešiti komaraca

Leto je za mnoge najlepše godišnje vreme, sunce sija, napolju je toplo, topla je i voda u moru, sve je spremno za uživanje. Ali da ne bude sve idealno pobrinuli su se komarci.


Pročitajte više

Kako se rešiti bubašvaba

Kako se rešiti bubašvaba

Bubašvabe su invazivne i opasne štetočine koje uspevaju u različitim zatvorenim i otvorenim okruženjima širom sveta. Imaju pljosnato telo ovalnog oblika, šest nogu prekrivenih bodljama i dugačke antene, obično dužine celog njihovog tela.


Pročitajte više